Menu Sluiten

De dag van de liefde komt er weer aan. Heb jij al een leuk cadeau gevonden? Speciaal voor jouw Valentijn hebben wij een aantal unieke cadeaus voor je op een rij gezet. Van welk cadeau gaat zijn hart sneller kloppen?

It’s date night!

Wil je echt een uniek cadeau geven? Geef dan het speciale Valentijns overhemd van ETON cadeau. In dit overhemd zit heel subtiel een print met hartjes verwerkt. Dit tijdloze overhemd is geschikt voor een romantische avond. Maar dankzij deze subtiele print kun je het ook bij zakelijke gelegenheden dragen. Kun jij raden hoeveel hartjes er op dit shirt staan?

Overhemd Valentijn

Time is ticking, but love is timeless

Komt je geliefde regelmatig te laat? Geef hem dan de prachtige manchetknopen van Tateossian. Dankzij de klok in elke manchetknoop kan hij op de linker- en de rechterarm de tijd in de gaten houden. Met prachtige afwerkingen en gebruikte materialen is dit het perfecte Valentijnscadeau om je geliefde te verrassen!

Zachte maar liefdevolle kleuren

Schoenen maken de man! Santoni gebruikt in de voorjaarscollectie hele mooie lichte tinten en zachte stoffen. Er zijn verschillende schoenen, waardoor er altijd wel een paar bij je geliefde past.

Valentijn Santoni schoenen en Manchetknopen

Klasse met een colbert

Geef je Valentijn een passend colbert. Van prachtige kleuren, ruitjes, tot aan originele stoffen. Met onze colberts ziet je man er uit om mee op stap te gaan!

Valentijn Colbert

 

Alle cadeaus vind je in onze winkel, Spreng Menswear in Oosterbeek. Kom gezellig langs en wij helpen je graag bij het vinden van een passend cadeau voor jouw Valentijn.

Misschien ook interessant?

  • Fall Winter 2019

    11 sep 2019

    Fall Winter 2019 is aangebroken. Wij presenteren je graag onze nieuwe collectie. Met deze maanden extra…


  • Stone Island Fall / Winter ’19/’20

    15 jul 2019

    Stone Island Fall / Winter ’19/20 stroomt langzaam binnen! Het merk maakte in 1982 als eerste…