Menu Sluiten

Zaken doen wordt nog aangenamer met een perfect passend kostuum. Bij Spreng Menswear weten we dat maar al te goed. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet om het perfecte kostuum dat bij jouw lichaamsbouw past te vinden.

Waar moet je op letten bij een Colbert?

Een passend colbert vinden is altijd lastig. Daarom een aantal tips om de perfecte maat te vinden. Het colbert hoort goed over de schouderbladen te vallen. Zo mag het jasje niet te ver over de schouder hangen. Let ook op de ruimte rondom de mouw. Dit mag namelijk niet te wijd zitten. We zien dat het jasje ook vaak te lang wordt gedragen. Volgens de etiquette hoor je bij een kostuum het overhemd een stukje onder de mouw van het jasje te laten uitkomen. Zo bescherm je de mouw tegen slijtage. Het jasje hoor perfect om de taille te sluiten. Als je het jasje dicht doet, mag dit niet te strak of te wijd zitten.

Een pantalon met een perfecte fit

Het vinden van een passende pantalon is een echte uitdaging. Klanten uit het bedrijfsleven dragen de broek graag wat langer, zodat de broek op de schoen valt of net iets daarboven. Zoals het eigenlijk ook hoort. Maar tegenwoordig is het ook een trend om de broek iets ruimer boven de schoenen te dragen. Combineer dit met een leuke kleurrijke sok voor een opvallend leuke stijl. Het is maar net waar jij je prettig bij voelt.

Naast de perfecte fit, is het wel zo prettig dat je broek lekker zit. Slanke pantalon broeken zijn leuk en modieus, maar let wel op dat de broek niet te strak wordt gedragen. Een pantalon is namelijk geen jeans. En als wij een tip mogen geven; koop altijd een extra broek om de levensduur van je kostuum te verlengen!

Wat heeft de schoenkleur met de riem te maken?

Bij kostuum hoor je een mooie dunne riem te dragen. Om jouw look perfect te laten matchen kies je dezelfde kleur riem als van de kleur van je schoen. Draag je bijvoorbeeld een bruine riem, combineer dit dan ook met mooie bruine schoenen.
We zien op dit moment dat de kleur blauw zowel in pak als voor schoenen een populaire kleur is. Maar stap ook eens uit je comfortzone, en kleur je kostuum met een frisse opvallende kleur.

Speciaal voor jou: een deal die je niet wilt missen!

Dit zijn slechts een aantal tips voor het vinden van een perfect kostuum. Wij helpen je in onze winkel graag met het vinden van jouw juiste kostuum. In onze winkel hebben wij nu een speciale aanbieding van het merk Nero. Dit zijn prachtige zakelijke kostuums waarvan de jasjes en broeken los geleverd worden. Ideaal om een goede pasvorm te vinden. Normaal betaal je voor een kostuum van Nero, € 649,95. Koop je er een tweede kostuum bij dan betaal je voor beide kostuums slechts € 1000,-. Mooie deal toch? Kom langs bij Spreng Menswear in Oosterbeek.

Misschien ook interessant?