Menu Sluiten

Ons assortiment breidt uit. Vanaf september zijn bij ons in de winkel twee nieuwe herenmode merken verkrijgbaar. Het exclusieve Italiaanse merk Fradi en het modemerk Napapijri. Twee prachtige kwalitatieve buitenlandse merken met elk een heel eigen karakter en daarom zijn deze collecties een perfecte toevoeging aan de collectie in onze winkel. Fris je garderobe op met deze twee musthave merken!

Italiaans herenmodemerk Fradi

Het Italiaanse Fradi is een steeds populairder wordend jong modelabel. Het merk maakt gebruik van prachtige materialen en stoffen en blinkt uit in uitmuntende kwaliteit. De collecties zijn veelal creatief en vol prints. De productie van het merk wordt volledig in Italië uitgevoerd en volledig door specialisten geproduceerd. We zijn erg blij dat we ook dit merk van topkwaliteit aan onze collectie mogen toevoegen.

Een Italiaans merk met Noorse inspiratie: Napapijri

Dit volwaardig casual modemerk levert collecties met een knipoog naar de sportieve hoek. Het merk heeft een grote collectie en is door adventure en outdoor geïnspireerd. Het wordt gekenmerkt door de oorsprong van de collectie: Noorwegen. Het land van de ontdekkingsreizigers, robuuste natuur en outdoor sporten. Dit inspireerde de ontwerper dan ook om de Noorse vlag als logo voor het merk te gebruiken. De kenmerken worden ook geuit in de actieve en sportieve designs. Zoek je de perfecte combinatie van functionaliteit en sportieve kwaliteit dan zit je helemaal goed met dit merk.

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van ons laatste nieuws over de winkel, de merken die we vertegenwoordigen en de laatste trends? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Misschien ook interessant?