Menu Sluiten

Twee keer per jaar is het zover, de grootste merken, beste designers, trendwatchers en bekendste bloggers reizen af naar Florence. En dus stappen wij van Spreng Menswear ook twee keer per jaar in het vliegtuig om af te reizen naar deze beurs. Zo gingen we 12 juni naar deze modebeurs om inspiratie op te doen voor een nieuwe Spreng collectie. Wij hebben de zomertrends van 2018 voor je op een rijtje gezet!

Inspiratie opdoen in Italië

Inspiratie opdoen in Italië, op de belangrijkste herenmode beurs van Europa, is geen overbodige luxe. In onze shop willen we je op de hoogte kunnen brengen van de laatste zomertrends voor 2018 op het gebied van herenmode. Om dit goed te doen is het natuurlijk belangrijk om onszelf zo goed mogelijk te laten inspireren en informeren. Dit doen we onder andere op de beurs ‘Pitti Uomo’. Vier dagen lang, van dinsdag 12 juni tot vrijdag 16 juni worden alle etalages in het centrum van Florence getransformeerd tot wintercollectie etalages. We zijn inmiddels weer helemaal geïnspireerd teruggekomen in Nederland en delen graag de laatste trends met je!

Trend #1 de bandplooibroek

De trend die terug is van weggeweest: de bandplooibroek. Overal te zien op de beurs en ook in het straatbeeld zien we deze trend al steeds vaker terug komen. Je zult dit dan ook zeker in onze najaarscollectie terugzien!

Trend #2 instappertjes

De instapper trend zet volgend jaar in de zomer door. Gemaakt van leer of stof, deze schoen is er in eindeloos veel variaties. Van suède of leer, de instapper hoort in de garderobe van de geïnformeerde man.

Trend #3 kleur en prints

In de pullovers die te zien waren op de beurs was veel kleur zichtbaar. Van veel groen tinten tot rood/roze en als boventoon blauw. Borduursel in de pullovers zagen wij ook als trend opkomen. In het shirt/overhemd zetten printjes nog steeds door.

Blijf altijd op de hoogte

Het nuttige met het aangename combineren, dat is wat een week naar de Pitti Uomo beurs gaan inhoudt. Heerlijke dagen in het mooie Florence en daarna inspiratie opdoen voor de winkel. Ben jij benieuwd wat voor mooie trends er aan zitten te komen het nieuwe seizoen en wil je altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan direct in voor onze nieuwsbrief.

Misschien ook interessant?

  • Wij zijn open!

    04 mei 2020

    Wij zijn regulier geopend met inachtneming van de voorschriften van het RIVM.  Bij ons houdt dat…


  • Fall Winter 2019

    11 sep 2019

    Fall Winter 2019 is aangebroken. Wij presenteren je graag onze nieuwe collectie. Met deze maanden extra…