Menu Sluiten

Tien jaar geleden was gekleed casual bij SPRENG niet aan de orde en kleedde de succesvolle man zich in driedelig grijs. Het liefst gestreept of zelfs geruit. Dit kledingbeeld is het afgelopen decennium sterk veranderd. Zakelijk en casual komen telkens dichterbij elkaar.

Tegenwoordig kleedt de man zich minder formeel en mag of moet het zelfs vooral allemaal comfortabel zijn. Dat wil overigens niet zeggen dat dit niet op een stijlvolle manier kan. Het ‘gekleed casual’ uit zich in een nieuw kleedbeeld dat gekenmerkt wordt door een semi-casual jasje, een goed passend shirt, gemakkelijke jeans of chino en fijne schoenen. Deze perfecte mix van stijlen zorgt ervoor dat je hier de hele dag mee voor de dag kan komen. Zowel op die belangrijke meeting overdag als tijdens een etentje in jouw favoriete restaurant.

Bij SPRENG vind je een ruim aanbod aan artikelen die in het beeld van gekleed casual passen. Zo proberen wij weer elk seizoen vernieuwend en relevant te blijven. En dit alles uiteraard met bijzondere merken. Denk bijvoorbeeld aan jasjes van  Circolo of Corneliani. De perfecte jeans is dit seizoen uiteraard weer van Jacob Cohen. En met een paar schoenen van Santoni maak je de outfit volledig af.

Op de Spring/Summer 2019 collectie profiteer je nu op bijna alle merken van kortingen oplopend tot wel 50%. Benieuwd naar wat wij voor jou in de collectie hebben? Kom gezellig langs!

Niet vergeten dat wij jou heel graag helpen!

Gekleed casual bij SPRENG op een bankje

 

Misschien ook interessant?