Menu Sluiten

Fall Winter 2019 is aangebroken. Wij presenteren je graag onze nieuwe collectie. Met deze maanden extra aandacht voor ons 20-jarig bestaan en een nieuwe visuele richting. Welkom bij de volgende twintig jaar.

Nu september is aangebroken doet de zomer zijn uittrede. We richten ons bij SPRENG Menswear weer volledig op een nieuw seizoen, Fall Winter 2019, dat wat betreft kleur in het teken staat van warme najaarstinten als donkergroen en bordeaux. Een seizoen waarin wij ons merkenpakket versterken met Ten c voor outerwear en broekenspecialist Incotex. Nieuwe en klinkende namen naast onze bekende namen als Stone Island, Jacob Cohen, Corneliani, Santoni, Eton en zoveel meer.

Op 22 augustus bestond SPRENG Menswear precies 20 jaar en dat geven wij het hele jaar extra aandacht door online en offline terug te blikken op een bijzonder periode, waar wij ook jou erg dankbaar voor zijn. Tegelijkertijd hebben we de afgelopen maanden extra aandacht gegeven aan SPRENG Menswear voor de toekomst. We zijn blij en trots dat we onze winkel én ons merk het komende seizoen een opfrisbeurt kunnen geven. Zo zijn we ook weer klaar voor de komende decennia.

Op zaterdag 14 september nodigen we je graag uit om te proosten op de nieuwe collectie, het 20-jarig bestaan en om met extra aandacht naar onze vernieuwingen en verdere plannen te komen kijken. Wij zorgen voor een goed glas wijn.

Misschien ook interessant?