Menu Sluiten

December is wat ons betreft één van de meest gezellige maanden van het jaar. Toch komt er ieder jaar behoorlijk wat stress bij kijken als het gaat om cadeaus. Om jou een beetje te ontzorgen hebben wij bij SPRENG Menswear een selectie van de mooiste december gifts gemaakt.

Linksboven: Chelsea Boot van Ridiculous Classic. Onwaarschijnlijk comfortabel door het zachte suède en de rubberen zool. Dit model is multifunctioneel, aangezien ze zowel onder een jeans als onder een formele combinatie te dragen zijn.

Rechtsboven: Shirts van Eton. Met het bijzondere patroon is dit shirt perfect voor feestjes.

Linksmidden: Coltrui van Corneliani. 100% Virgin wool en door het prachtige ingebreide patroon net iets luxer dan alle andere truien.

Rechtsmidden: Wanneer je deze handschoenen van Hestra een keer aan hebt geprobeerd, wil je niet meer anders. Door het zachte hertenleer zeer comfortabel en warm. Typisch zo’n product dat nóg mooier wordt met het dragen.

Linksonder: Leuke sokken cadeauset van Burlington. Dé ultieme kerstsokken.

Rechtsonder: Deze stevige leren boots van Santoni zijn gevoerd met een vachtje. Ideaal voor de koude wintermaanden.

Uiteraard hebben we in de winkel een ruimer aanbod in mooie cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan de handige Secrid Wallets. Klein van formaat en verrassend groot in opbergcapaciteit. De portemonnee heeft een hardprotector als basis en is hierdoor een compacte en veilige portemonnee.

We helpen je uiteraard graag bij het vinden van het perfecte geschenk en pakken dit vervolgens mooi voor je in. Kun je geen keuze maken? Misschien is dan een cadeaubon van SPRENG Menswear ideaal voor jou.

Misschien ook interessant?